Barn-appar.se har recenserat HejAlbert – Du kan testa gratis!

barnapp

Vem använder inte appar idag? Du har säkert flera som är igång på din smartphone. Det kan vara allt från sociala medier till nyheter och musik. Barn använder också appar och föräldrar är ofta på jakt efter bra barnappar för spel och lärande.

Du kan numera ladda ner bra appar som lär ditt barn matematik och andra ämnen. Det är i grund och botten en form av kurser men på ett lekfullt sätt som barnet tycker om. Barnappar.se har recenserat appen HejAlbert som anses vara en av de bästa som finns på marknaden just nu.

Lär dig mer om HejAlbert på barn-appar.se

Barn-appar.se är en bra källa för dig som är på jakt efter en bra inlärningsapp för barn. Det här är en sajt som ger dig information om olika appar på ett bra och överskådligt sätt.

Barn-appar.se ser närmre på saker som:

  • Vilken ålder appen är för
  • Vilka ämnen appen hanterar
  • Hur man använder appen
  • Om appen fungerar som tänkt

Varför rekommenderar barn-appar.se HejAlbert?

Enligt Barn-appar.se är HejAlbert är en av de bästa barnapparna på marknaden. Detta för att den har många olika funktioner och något för de flesta åldrarna. Om du har fler barn så är detta verkligen guld värt.

Appen innehåller ett pedagogiskt spel som lär barn att räkna såväl som ämnen som programmering, geografi och engelska. Det rör sig om en mycket användarvänlig app där det är enkelt och snabbt att hitta det ämne du är på jakt efter. HejAlbert rekommenderas särskilt av barn-appar.se för alla föräldrar som vill ge sina barn ett roligt och enkelt sätt att lära sig en mängd olika ämnen.

Det går bra att testa gratis och det bör du kanske göra om du har barn som skulle gynnas av att få lära sig matte, språk och mer på ett lekfullt sätt.

Hur kan lärandet gynnas av appar?

Oavsett om du vill ta truckkort, ta en matlagningskurs eller lära dig en ny form av stretching eller yoga så är en app bra för inlärande. Den ger dig bild, animationer och instruktioner i form av röst. För barn är detta extra viktigt. Barnet kan på ett intuitivt sätt jobba med appen och långsamt men säkert lära sig ämnet som den berör.

inlärning med app

Appen kan hålla koll på vad du har lärt dig och på så vis anpassa material. Det här är verkligen bra för barns inlärning. Det går framåt i rätt takt så att saker inte missas och så att det inte blir tråkigt. Appar är dessutom enkla att hantera. De kan installeras på dator, surfplatta eller telefon. Det går att använda appen i bilen så att inlärning kan ske under en bilresa som annars hade varit väldigt tråkig.

Barn tycker om ljudeffekter och spel och detta är en viktig del av barnappar för inlärning. Skärmtiden i sig behöver inte vara något negativt. Det finns studier som visar att innehållet är mycket viktigare än tiden på skärmen. Innehållet i bra barnappar för inlärning är det bästa du kan tänka dig om du vill ge ditt barn tid på skärmen!

Hitta kurser

Blogg