Du kan ta en gratis kurs online från ett amerikanskt universitet

Visste du att det finns hundratals kurser online från stora amerikanska universitet? Det går alldeles utmärkt att som svensk surfa ut och ta till vara på en gratis kurs online från skolor som Harvard, Princeton, Yale och fler.

Du behöver bara en rimlig nivå på din engelska och så en passion och ett stort intresse för det som du ska lära dig. Utbildningarna finns inom många olika områden som programmering, marknadsföring, utbildning och mer.

Du kan kika här för att söka vidare efter en gratis kurs online från ett välrenommerat universitet. Du har ju inget att förlora på att testa då det är kostnadsfritt och kunskaperna du får kan vara mycket relevanta oavsett om du just nu jobbar eller tar en svensk utbildning.

Ta till exempel en gratis kurs som visar dig hur du kan lära dig att lära dig. Den hjälper dig oavsett vad du vill utbilda dig till och vad du tänker göra vidare i livet. Eller varför inte en kurs som handlar om hur du kan få ett lyckligare liv? Det finns jättemycket att välja från och allting kommer du åt direkt från din dator hemma eller med din mobiltelefon!

Hitta kurser

Blogg